ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ФОНД ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ "УКРАЇНА", код ЄДРПОУ 43852858, місцезнаходження: 01133, місто Київ, вул.Мечнікова, будинок 4/1, офіс 18 Б, тел.+380683861639 e-mail: office@miivybir.org, яка розпорядник персональних даних (контролер обробки персональних даних), в подальшому “Контролер”, інформує користувачів сайту https://miivybir.org/ (далі - «веб-сайт») про обробку персональних даних, що на ньому виконується. 1. Відповідні нормативні акти: 1.1. Закон України «Про захист персональних даних» (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, №34, ст.481), та інші діючі нормативні акти в області обробки та захисту персональних даних. 1.2. Регламент (ЄС) 2016/679 Європейського парламенту і Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних. 2. Персональні дані: 2.1. На цьому веб-сайті обробляється наступна особиста ідентифікаційна інформація: ім'я, прізвище, особистий ідентифікаційний номер, заявлена адреса проживання, номер телефону, адреса електронної пошти, зовнішній вигляд на фотографіях, номери поточних рахунків донорів і банківська інформація про пожертвування або інша ідентифікуюча інформація фізичних осіб (ініціативи, представлені особою, та ініціативи, підписані особою). 3. Профіль користувача на платформі: 3.1. Кожен користувач платформи має право виконувати такі дії в розділі «Ваш профіль»: видаляти чи вставляти зображення профілю, яке буде відображатися під підписаної ініціативою; подати заявку і відмовитися від отримання повідомлень електронною поштою; можливість не відображати ім'я та прізвище користувача публічно на платформі, тим самим анонімізуючи профіль. 4. Мета і обсяг політики конфіденційності: 4.1. Політика конфіденційності, що в подальшому згадується як «Політика», надає інформацію користувачам веб-сайту, що звуться надалі «Суб'єкти даних», про те, як Контролер обробляє особисті дані Суб'єкта даних при вході на веб-сайт Контролера з використанням BankID, електронного підпису або входу MobileID, паролю та коду авторизації або використанні каналів зв'язку, таких як телефон або електронна пошта. 5. Обробка персональних даних: 5.1. Контролер обробляє ім'я, прізвище та особистий ідентифікаційний код суб'єкта даних, отриманий з BankID, електронного підпису або MobileID. Категорії персональних даних, які обробляються Контролером, також залежать від керівних принципів веб-сайту Miivybir.org суб'єктів даних або дій, які виконуються самими Суб'єктами даних. 6. Заходи по реалізації захисту персональних даних: 6.1. Контролер повинен забезпечувати, постійно переглядати і покращувати заходи захисту особистих даних для захисту особистих даних фізичних осіб від несанкціонованого доступу, випадкової втрати, розкриття чи знищення. 6.2. Контролер - єдиний орган, який обробляє персональні дані фізичних осіб, які використовують цей сайт. Контролер не має партнера по співпраці, якому було б делеговано завдання обробки даних. 6.3. У разі інциденту, пов'язаного з безпекою персональних даних, який представляє потенційно високий ризик для прав і свобод суб'єкта даних, Контролер повідомить відповідного суб'єкта даних, якщо це можливо, про те, чи буде інформація опублікована на веб-сайті Контролера або будь-яким іншим способом, можливо: радіо, газети, соцмережі та ін.). 7. Термін зберігання даних: 7.1. Контролер використовує особисті дані відповідно до мети обробки даних протягом необхідного часу. Контролер повинен робити все можливе, щоб персональні дані регулярно оновлювалися, а непотрібні дані видалялися або скорочувалися. 7.2. Персональні дані, які використовуються для відправки повідомлень, зберігаються і обробляються для цієї мети до тих пір, поки Суб'єкт даних не відкличе свою згоду, в залежності від ситуації, або не відмовиться отримувати повідомлення або підписку на послуги. 7.3. Після закінчення терміну зберігання особисті дані будуть видалені без можливості відновлення, якщо закон, не накладає зобов'язання зберігати їх. 8. Файли cookie: 8.1. Файл cookie - це невеликий текстовий файл, який веб-сайт зберігає на вашому комп'ютері або мобільному пристрої, коли ви відвідуєте веб-сайт. 8.2. Файли cookie зберігаються на пристрої Суб'єкта даних тільки в тому випадку, якщо ви згодні з ними (якщо файли cookie не потрібні для технічного функціонування веб-сайту). Однак, слід зазначити, що, якщо Суб'єкт даних не згоден з використанням файлів cookie, деякі функції веб-сайту можуть не працювати належним чином або взагалі не працювати. 8.3. Правовою основою для використання файлів cookie є законний інтерес Контролера в наданні технічних функцій веб-сайту, тобто для аутентифікації користувачів веб-сайту (_mb_session, tgt, _CASinoApp_session). Веб-сайт використовує файли cookie для аналізу активності користувачів (файли cookie Google Analytics _ga і ga_client_id). 8.4. Суб'єкт даних може видалити всі файли cookie, вже збережені на пристрої Суб'єкта даних (комп'ютер або мобільний пристрій), і суб'єкт даних може визначити, що браузер не дозволяє їх зберігати. Але в цьому випадку Суб'єкт даних повинен вручну вказувати вибір кожного разу, коли Суб'єкт даних відвідує сайт, і деякі послуги та функції можуть не працювати. 9. Згода з умовами використання сайту: 9.1. Починаючи використовувати веб-сайт, Суб'єкт даних підтверджує, що він/вона прочитав умови використання веб-сайту та Згоду-повідомлення на збір, обробку та використання персональних даних. 9.2. У разі, якщо Суб'єкт даних не згоден з умовами використання веб-сайту або текстом Згоди-повідомлення на збір, обробку та використання персональних даних, але продовжує використовувати веб-сайт, Суб'єкт даних вважається таким, що погодився на обробку персональних даних, згаданих в цьому документі та з текстом Згоди-повідомлення на збір, обробку та використання персональних даних. 9.3. Суб'єкт даних не має права використовувати веб-сайт і/або запропоновані на ньому послуги, якщо Суб'єкт даних не досяг віку 16 років. 10. Порядок використання веб-сайту: 10.1. Суб'єкт даних має право використовувати веб-сайт і пропоновані на ньому послуги тільки відповідно до умов їх використання та передбачених можливих цілей. 10.2. Суб'єкт даних не буде вживати ніяких дій, які перешкоджають (можуть перешкоджати) або заважають (можуть заважати) використанню веб-сайту та/або запропонованих на ньому послуг (включаючи сервери і мережі, пов'язані з послугами). 10.3. Суб'єкт даних повинен надати інформацію, необхідну для отримання і обробки інформаційного запиту, повідомлення та/або додатків, отриманих від Суб'єкта даних. Суб'єкт даних заявляє, що будь-яка надана їм інформація завжди буде правдивою, точною і актуальною і буде надаватися на повністю добровільній основі. 10.4. Суб'єкт даних несе повну відповідальність за будь-яку інформацію, яку він/вона розміщує на сайті та/або відправляє Контролерові (включаючи, але не обмежуючись: його/її особисті дані), а також несе повну відповідальність за наслідки (включаючи юридичні) в результаті публікації або передачі такої інформації. 10.5. Суб'єкт даних погоджується з тим, що зміст та/або надання послуг, що надаються на веб-сайті, а також зміст веб-сайту можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Суб'єкт даних не буде заявляти ніяких вимог або претензій у зв'язку з цим. Суб'єкт даних зобов'язаний регулярно стежити за описами всіх послуг і змінами в них. 10.6. Суб'єкт даних погоджується з тим, що Контролер може на свій розсуд і без попереднього повідомлення призупинити або припинити послуги, пропоновані на веб-сайті або будь-якої частини послуг конкретному користувачеві або всім користувачам, та без попереднього повідомлення призупинити або припинити роботу веб-сайту, або будь-який його частини, здійснювати обслуговування (включаючи закриття веб-сайту). Суб'єкт даних не буде висувати жодних вимог чи претензій Контролерові в зв'язку з цим. 10.7. Суб'єкт даних має право в будь-який час припинити використання веб-сайту та запропонованих на ньому послуг. 10.8. Суб'єкту даних заборонено використовувати інформацію, що міститься на сайті, в комерційних цілях. 11. Авторське право і конфіденційність: 11.1. Всі права (включаючи право власності, авторські права) на сайт належать Контролерові. Суб'єкт даних усвідомлює, що порушення цих прав карається за законом. 11.2. Метою обробки персональних даних Суб'єктів даних є надання Користувачеві інформації про послуги, що надаються Постачальником послуг, і надання можливості подати заявку на послуги Постачальника послуг, які Постачальник послуг вирішив зробити доступними на сайті. 12. Юрисдикція: 12.1. Відносини між Користувачами і Контролером (включаючи всі претензії і претензії, пов'язані з цими Умовами, що випливають з них, пов'язані з їх порушенням, застосуванням, тлумаченням, дійсністю і т.д.) вирішуються відповідно до законодавства України. ВІДМОВА ВІД КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ Контролер не несе відповідальності за зміст інших веб-сайтів або політику конфіденційності, якщо вони посилаються на цей веб-сайт. Контролер повністю поважає право суб'єкта даних на недоторканність приватного життя і не буде збирати особисту інформацію про суб'єктів даних на цьому веб-сайті без дозволу Суб'єкта даних. Будь-яка особиста інформація, яку Суб'єкт даних добровільно передає Контролерові, буде оброблятися у відповідності з вимогами чинних законів і правил. Контролер не збирає будь-які особисті дані Суб'єкта даних на веб-сайті, за винятком інформації, яку Суб'єкт даних надає добровільно (наприклад, використовуючи доступні канали зв'язку, такі як: телефон, інформаційний бюлетень онлайн і/або електронна пошта). Інформація, що надана Суб‘єктом даних, використовується тільки в цілях, в яких Суб'єкт даних надав цю інформацію. Для забезпечення роботи платформи послуги технічної підтримки надаються SIA «IT HOUSE» і/або SIA «Agile Code» (Latvia). РЕКВІЗИТИ: Контролер: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ФОНД ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ "УКРАЇНА", код ЄДРПОУ 43852858, місцезнаходження: 01133, місто Київ, вул.Мечнікова, будинок 4/1, офіс 18 Б, тел.+380683861639 e-mail: office@miivybir.org, як контролер обробки персональних даних, в подальшому “Контролер”, інформує користувачів сайту https://miivybir.org/. Мета обробки персональних даних: Персональні дані суб'єкта даних обробляються для забезпечення аутентифікації користувачів веб-сайту, надання можливості голосування, відправки новин користувачам веб-сайту, надання відповідей на отримані запитання та/або коментарів по роботі Сайту. Керівник ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ФОНД ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ "УКРАЇНА" Брейдак Імантс

Що таке MiiVybir.org?

MiiVybir.org - незалежна платформа громадянських ініціатив, за допомогою якої кожен громадянин України, який досяг 18-річного віку, може створити ініціативу і збирати під нею підписи, або підписати вже створену іншими ініціативу, адресовану до різних органів влади.

Кожна ініціатива, що зібрала 25 000 підписів протягом 90 днів , отримує статус петиції і направляється до відповідного органу влади, де розглядається згідно Закону України «Про внесення змін до Закону України" Про звернення громадян "Щодо електронного Звернення та Електронної петиції».

Ініціатива, що зібрала 200 000 підписів , отримує статус народної ініціативи і стає пріоритетною. Наше завдання полягає у тому, щоб на її основі було розроблено та прийнято закон, указ Президента або постанову уряду.

Персональні дані кожного громадянина України, який проголосував на порталі MiiVybir.org, верифікуються системою ідентифікації BankID, що дозволяє гарантувати унікальність підпису та унеможливлює фальсифікацію результатів.

Після успішної ідентифікації інтернет-банки надсилають ім'я, прізвище та персональний код особи на MiiVybir.org, де персональні дані зберігаються в захищених базах даних. Про безпеку дбають банківські системи, відповідальність за захист даних несемо ми. У публічному доступі знаходиться лише ім'я та прізвище. Кожен громадянин України може проголосувати тільки один раз за кожну ініціативу.

Зверніть увагу: після підписання відкликати свій голос неможливо.

Підтримайте ініціативу, яку ви вважаєте гідною вашої уваги, та починайте змінювати країну на краще в один клік.